kekalkan senyuman ! :)

assalamualaikum suma ! :)

macmana ari jumaat korang ari ni ?! harap-harap lebih baik dari sebelumnya la kan... ntah la napa malam ni, jar-jari cemetot ni rajin pula baca-baca status kat home y korang post kan... besanyaa ella xdala rajin mau baca satu-satu .... al-maklumlaaaa, kawan terlalu ramai kat fb ni, sampai susah nak taw feeling masing-masing ketika ni ! cakap jak la dah ngantuk *sambil menguap*

baca punya baca status semuaaa tu kan, ella dapat peratusan yang ramai orang post sebab kecewa la, sedih la, mengeluh la, fuhhhhh pendek kata, semuaa perasaan ada ! dah nama pun manusia kan, memang la semua perasaan akan muncul bukan ?! cumaaa, ianya terpulang dari individu tu sendiri mau selesai kan camana...

dah dah cukuppppppp ! entry kali ni, ella x mau melalut panjang-panjang... cuma ella nak kongsi sesuatu ! apa dya ? sabar yerrr....

ella tujukan khas buat mereka yang sedang rasa down, rasa kecewa dan sewaktu denganyaa.. hihihi.. :)



dah baca ? hah pa korang rasa sekarang.... da legaaa sikit la kan kan kan ! *sambil angguk-angguk*

see ?! boleh jadi parents korang ka, saudara saudari ka, dan sesiapa sahaja yang anggap korang istimewa kat mata dan sanubari dorang ! jadi jawab dengan ella sekarang, apa lagi alasan kita untuk rasa down la, sedeyyy bagai nak rak segalaaa laa, sedangkan kita taw tu suma mainan perasaan bukan ?! 0_0

dah cukup cukup, LA TAHZAN ! idup kita ni sekejap saja... kita umpama pelakon yang sedang berlakon kat pentas,  yang akhirnya crita yang kita lakonkan tu akan sampai ujung cerita juga..... jadi fikir-fikirkanlah apa yang ella maksudkan erk ! *sambilsenyumlebar*

senyum supaya awet muda ! hikhikhik :)




7 comments:

  1. salam kenal...

    yupp kalau sedey fk yg ramai lg lbih sedey dr kita... sekurng2nya kita mampu utk tersenyum wp pahit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... idup ni x boleh fikir berat sangat kan.. :)

      Delete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  3. selamat hari isnin...eh...selamat malam ;p

    ReplyDelete
  4. mohon ketenangan pada-Nya :)

    ReplyDelete

copyright by ella suheyla