ouh ya ??!!



Assalamualaikum suma ! :D

lama pula x buat entry panjang-panjang rasanya kan....
dua hari asyik pendek-pendek jerr.... (ini) dan (ini.......
bukan apa , nama pun  'STUDY WEEK' , nak upadate panjang2 macam xda masa hehe..... *tipu*
bayangkan , satu minggu tu ella ada 3 paper  BERTURUT-TURUT u know ???!! kussss semangattt i dengar ! *pitam*


ntah la napa tangan tadi gatalllll sangatt nak buka web  KPM ni ! motif sebenar nak tengok berapa hari lagi SPM kan ! saja jerrr nak koling2 takutkann adik sendiri ! point cari pasal ! bhahahaha... adik ella sebenarnya diambang SPM sekarang..... kalau ella kol dia , pertanyaan pertama " BRAPA ARI LAGI SPM??" hahaha kakak yang kejam ! cubalaaa tanyaa adik sihat ke tak , ni bagi nebesss dia pula...... sory la yerr dik ! :D


kalau koling jerr , konfem dia busyyyy memanjang ! bukan busy apa , tapi busyyyy study la konon ! 

me : dik, dimana ni ?? cakap pun bisik-bisik.....buat salah erkkk !
adik : ish kaka ni ! orang di tempat tuisyen laaaa.........
me : ????!!!

ohhh myyy ! study rupanya.... dua minit ella tersentap ! bhahahaha......


bila malam pula :

me : tengah buat apa ? layan korea lettew............ *sambil angkat2 kening*
adik : orang depan buku ni , di bilik tengah study ! *suara serius*
me : ya ka ? teruskan la study........... jangan  STUDO  dahh laaa..  =p


see ? betapa tekunnyaaa beliau mentelaah ! ella syak la kannn , konfem dia nebesss berabis nak SPM  ! tu la 24 jam bila kol , asyikkk study jerr...... semoga berjaya yerr adik tersayangg... aminn...  :)


memandangkan 13 HARI sahaja lagi SPM kan , bagi yang belum juga hafal-hafal sifir tu untuk subjek matematik , nie ella nak share sesuatu ! tapi sifir sembilan jerr laa... yang lain korang fikir sendiri bole ??? heheeee.............





hahahahahaaa rasa lawak pula tengok muka tu kannn ! ella bila tengok jerrr SABAHAN TROLL  , konfem x bole tahan ketawa terutama muka yang mulutnyaaa tiba-tiba jerr bentuk bulat ! hahahaha






tengok tu lukisan , tiba-tiba bulat kan mulutnyaa...... yang lain tu ella bole lagi tahan x ketawa , tapi bila partt muka yang mulut bulat tu , otomatik tersemburrr segalanyaaaaaa............... hahahaha......... 

jom layan lagi.......












napalaaaa mulut dia bulattt..... fiioonneeee lucuuuu ! :D


tu jerr la untuk hari ni ! buat calon-calon SPM , slamat menjawabbb erkkk... 13 hari lagi kan , sempat lagi korang baca nota-nota yang penting dan nota yang kata hati korang kuat mengatakan soalan ini keluar , cikgu cakap ini pun keluar,  buku ADABI RAMALAN pun cakapp haaaa ini punnnnnn keluar ! so , duduk diam-diam dan baca jerrr la suma........ hehe...


                                                 ok bye ! :D


p/s : STUDO = STUDY + TIDO ! :D 




6 comments:

  1. terus sa tebayang muka ko y jd troll 2 la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. taaapii i lebih kiut dari troll, bhahaha... ops !

      Delete
  2. hahaha!~ teman dalam mimpi indah mu!~ yuckss!~ hehehe

    ReplyDelete

copyright by ella suheyla